Consultants van United Supply Chain zorgen voor duurzaamheid, transparantie, snelle levering en tevreden klanten.

SUPPLY CHAIN CONSULTANCY OP MAAT

Supply chain management is hot. En terecht… Want een goed doordachte toeleveringsketen zorgt voor meer duurzaamheid, transparantie, snelle leveringen en tevreden klanten. Daar ligt de kracht van United Supply Chain.

Contacteer ons
Consultants voor warehousing. Beheren van distributiecentra en zorgen voor een gestroomlijnd proces. Tijdelijke versterking van orderpicking en orderverwerking.

Warehousing

Je goederen zijn in goeie handen. Onze warehousing professionals beheren distributiecentra met kennis en expertise. We creëren een gestroomlijnd proces van orderpicking tot orderverwerking inclusief transport.

Advies op logistieke afdeling. Tijdelijke werkkracht voor productieplanning, materiaal en distributieplanning.

Supply chain planning

Is er binnen je supply chain of logistieke afdeling nog ruimte voor verbetering? Of is een werkkracht tijdelijk uitgevallen? Onze supply chain professionals buigen zich over de productie-, materiaal- en distributieplanning.

Beheren van vendors en aankoopprocessen. Tijdelijke versterking voor bedingen, volumetarieven en contracten. Contacteer United Supply Chain.

Procurement

Schakel onze procurement professionals in om het scala aan vendors en suppliers te beheren. Zij ontfermen zich over de aankoopprocessen, bedingen volumetarieven en zorgen voor alle contracten.

Contacteer ons

Clients

Benieuwd welke sterke merken al partner zijn van United Consulting™?