United Supply Chain is uw trouwe partner voor tijdelijke versterking. Consulting partner voor tijdelijke projecten, in operationele en adviserende rollen.

betrouwbare partner

Een consulting partner kies je – terecht – zorgvuldig uit. Onze getalenteerde Supply Chain professionals staan klaar om te helpen, zowel tijdelijk als voor langdurig advies, remote of onsite, volledig op maat gemaakt. Nog geen duidelijk zicht op de duur en inhoud van je project? Geen probleem, We bespreken dit graag tijdens een verkennend gesprek.

United Consulting consultants zijn er voor tijdelijke opdrachten of versterking als vervanging op ziekte of zwangerschap.

Echte
mensen

Consulting is geen product dat je uit de rekken kunt nemen wanneer je het nodig hebt, of een formule die je uit ChatGPT kunt halen. Het vereist echte mensen: een creatieve mindset met een hands-on mentaliteit. Onze professionals brengen niet alleen een positieve energie met zich mee, maar ook een geweldige teamdynamiek met een mensgerichte visie.

United Supply Chain Consultant zijn snel ingewerkt dankzij een persoonlijke aanpak.

De perfecte
match

Soms stapelt het werk zich op en dan kan een dosis extra versterking en skills nooit kwaad. Ons team van consultants biedt jou de nodige versterking en zijn dankzij hun expertise en flexibiliteit snel ingewerkt. Zij leveren exact wat jij op dat moment nodig hebt.

Partner
op alle vlakken

Samen met onze andere business units binnen United Consulting™ hebben we een sterk netwerk in finance, HR, supply chain, business support, marketing & interim management. Zo kunnen we voor iedere opportuniteit de juiste professional inschakelen.

United Interim Management

Op zoek naar een interim manager die voor een bepaalde periode een afdeling of de business draaiende houdt? United Interim Management weet exact welke kandidaat nodig is.

United Finance

Accounting, controlling en credit processen in handen van top professionals? United Finance is dé finance consultancy partner bij uitstek.

United HR

Payroll, recruiting, training & development, compensation & benefits – alle HR processen die met jouw medewerkers te maken hebben, zeg maar. Daarvoor zit je goed bij United HR.

We are united

United Supply Chain – part of United Consulting™. En dat sinds 2021.

Maar we go way back… Onze organisatie werd opgericht in 1998. Ondertussen kunnen we zeggen dat we trotse marktleider zijn in consultancy. Aan het hoofd staat nog steeds CEO & oprichter Johan Van Damme, met aan zijn zijde een gedreven team dat opereert vanuit het hoofdkantoor in Niel.

Als toonaangevende speler in de markt beschikken we over een breed scala aan professionals. Deze professionals kunnen wij dankzij onze jarenlange ervaring en connecties steeds uitdagende projecten aanbieden. Meer dan enkel het aanbieden van diensten, streven we naar het opbouwen van duurzame relaties, gebaseerd op loyaliteit en wederzijds vertrouwen.

#weareunited

United Supply Chain, deel van United Consulting. Consultancy bedrijf opgericht door Johan Van Damme. United Consulting heeft meerdere business units. Iedere sector consultants.

Clients

Benieuwd welke sterke merken al partner zijn van United Consulting™?